منتديات دموع التائبين
اهلا ومرحبا بكم اخواتى المؤمنات التائبات الداعيات الى الله من تريد الانضمام الى منتدانا تضغط على كلمة تسجيل جمعنا الله واياكم فى جنات النعيم مع حبيبنا محمد صلى الله عليه وسلم

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات دموع التائبين
اهلا ومرحبا بكم اخواتى المؤمنات التائبات الداعيات الى الله من تريد الانضمام الى منتدانا تضغط على كلمة تسجيل جمعنا الله واياكم فى جنات النعيم مع حبيبنا محمد صلى الله عليه وسلم
منتديات دموع التائبين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح

اذهب الى الأسفل

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح  Empty (ورقة اللحمة)بالصور و الشرح

مُساهمة من طرف زهرة الجبل الأربعاء يناير 30, 2013 1:30 pm

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح  13521314791245

جايبة لكم النهاردة اكلة دايما بعملها فى العيد لانها بتبقى واو بصراحة باللحمة الضانى و لما عملتها بلحمة عادية ما كانتش اوى و لازم كل عيد نعملها فى يوم من الاربعة طبعا بعد الفتة و الرقاق يا سلام عليهم برضه باللحمة الضانى مممممممم
المقادير
لحمة ضانى - بطاطس - طماطم مقطعة ترنشات بصل ترنشات - فصين توم مقطعين صغير
ملعقة سمن - ملح و فلفل و بهارات و ورق لورى و حبهان - ورق زبدة - ورق المونيوم

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح  13521317513849

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح  13521318248171

الطريقة يا حلوين
بنقطع البصل و الطماطم و الثوم و نحط عليهم الملح و الفلفل و البهارات و اللورى و الحبهان و معلقة السمنة و ممكن الاستغناء عن السمنة انا بصراحة قلت كفاية الدسم الى فى اللحمة الضانى و كفاية كوليسترول كده
و دى هتبقى الخلطة بتاعتنا الى هنستعملها فى الصينية

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح  13521320439255

هنجيب بعد كده صينيتنا و نفرد فيها ورق الالمونيوم الاول زى كده

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح  13521322643564

و بعدين فوق الالمونيوم نحط ورق الزبدة زى كده

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح  13521323882932

و نبدا نحط اول طبقة من الخلطة الى مجهزينها

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح  13521324993359

تانى طبقة بطاطس

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح  13521325755062

فوق البطاطس خلطة تانى

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح  13521326599399

و بعدين صاحبة المقام الرفيع اللحمة الضانى
و نخلى بالنا ان اللحمة تكون من غير عظم يعنى مشفية يا حلوين

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح  13521328502911

و بعدين نحط فوق اللحمة مقدار من الخلطة برضه

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح  13521329902990

ثم طبقة بطاطس و فى الاخر طبعا طبقة من الخلطة

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح  13521330805080

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح  13521331277997

هنحط كوباية مية علشان ما تتحرقش قبل ما نقفل الصينية

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح  13521335987132

ونقفل بعد كده الاول الورق الزبدة و بعده الورق الالمونيوم

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح  13521337037890

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح  13521337929914

و نحطها على عين البوتجاز من فوق شوية لحد لما نسمعها بتغلى و نسيبها ربع ساعة لحد ما نسخن الفرن بتاعنا كويس

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح  13521339027974

و بعدين ندخلها الفرن و هى بتاخد حوالى ساعتين بس فى النص كده لازم نفتح عليها و نزودها شوية مية او شوربة طبعا احسن علشان ما تنشفش مننا و تتحرق
و ده شكلها النهائى بعد ما خرجت من الفرن

(ورقة اللحمة)بالصور و الشرح  13521340294261

بتمنى تكون الوصفة عجبتكم
زهرة الجبل
زهرة الجبل
مديرة المنتدى


https://tears00.own0.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى